Administratiekantoor Den Haag

Administratiekantoor met vaste maandtarieven

Esper Finance is gevestigd in Nootdorp en werkt voor bedrijven in deze regio. Zo zijn wij ook het administratiekantoor voor vele bedrijven in regio Den Haag. Ons team heeft meer dan tien jaar ervaring, een persoonlijke benadering en diverse expertises. Met veel enthousiasme verzorgen wij dan ook de administratie voor starters, ZZP’ers, MKB bedrijven, stichtingen en VVE’s in regio Den Haag.

Efficiënt werken met Exact Online

Voor onze klanten werken wij met het boekhoudingspakket van Exact Online. Als ondernemer kun je ook eenvoudig inloggen in de omgeving van dit pakket, jouw cijfers zijn in dit pakket 24/7 inzichtelijk. Dankzij dit pakket kunnen wij ook veel processen automatiseren, waardoor je als ondernemer kunt doen waar je goed in bent, zonder continu bezig te hoeven zijn met facturen en bonnetjes.

Boekhouding uitbesteden voor een vast tarief per maand

Wij werken bij Esper Finance met vaste maandtarieven, zo kom je als ondernemer niet voor verrassingen te staan. Wij werken aan de hand van 4 verschillende pakketten, ingedeeld op basis van de grootte van jouw bedrijf. Zo bieden wij mooie pakketten aan voor ZZP’ers en MKB’ers (van klein tot groot MKB). Bekijk hier de pakketten en maandelijkse tarieven.

Salarisadministratie

Een MKB bedrijf met werknemers? Ook dan ben je bij Esper Finance aan het juiste adres. Wij verzorgen de salarisadministratie via bewezen collega-kantoren Flynth en KroeseWevers.  Zowel ondernemer als werknemer kunnen via een eenvoudige omgeving direct alle gegevens inzien, zoals loonstroken en jaaropgaven.

Administratiekantoor voor regio Den Haag

Kortom: Op zoek naar een administratiekantoor nabij Den Haag met vaste tarieven, kennis van automatisering en vele expertises? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het uitbesteden van de administratie van jouw bedrijf te bespreken. Neem via het formulier op de contact pagina met ons op of bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Administratiekantoor Den Haag
Marc Nowee
Marc Nowee marc.nowee@esper.nl

Boekhouding uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jouw boekhouding uitbesteden aan Esper Finance? Wij helpen je graag met al jouw vragen en denken graag mee welk pakket het beste bij je bedrijf past. Neem vrijblijvend contact op.