Over ons

Administratiekantoor met 10+ jaar ervaring

Servicegericht werken, Esper Finance doet het. Al bijna 10 jaar nemen we alle financiële zorgen uit handen, zoals jaarrekeningen, aangiften, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Dagelijks staat ons vizier op scherp voor het volste vertrouwen van ondernemers en bestuurders van ondernemingen.

Wanneer je een vraag aan ons stelt, begint onze motor direct te draaien. Recht vooruit op weg naar een snel, bekwaam en resultaatgericht antwoord. Marc Nowee draagt een volle rugzak met kennis, ervaring, passie en humor waarmee je de komende jaren verzekerd bent van een goede en gedegen administratie.

Ook voor personele zaken (HR) staat Esper Finance je met raad en daad bij. Petra Nowee, de vrouw van Marc, vormt op dat gebied de gedreven spil tussen werkgever en werknemer, maar ook tussen werkgever aan de ene kant en verzekeraars, salarisadministrateurs en pensioenfondsen aan de andere kant.

Sinds drie jaar werkt ook zoon Mitchel Nowee bij Esper Finance. Mitchel is medeverantwoordelijk voor het voeren van de boekhouding, fiscale zaken en salarisadministratie.

Administratiekantoor Nootdorp
Team

Ons team

Marc Nowee
Marc Nowee marc.nowee@esper.nl
Petra Nowee
Petra Nowee petra.nowee@esper.nl
Mitchel Nowee
Mitchel Nowee mitchel.nowee@esper.nl

Boekhouding uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jouw boekhouding uitbesteden aan Esper Finance? Wij helpen je graag met al jouw vragen en denken graag mee welk pakket het beste bij je bedrijf past. Neem vrijblijvend contact op.