Administratiekantoor Leidschendam

Boekhouding uitbesteden? Esper Finance helpt je graag!

Ondernemer in regio Leidschendam en op zoek naar een administratiekantoor in deze regio? Esper Finance neemt graag jouw financiële zorgen uit handen! Met een klein team en persoonlijke aandacht voor onze klanten, werken we met zorg aan jouw administratie.

Vaste tarieven voor starters, ZZP’ers en MKB bedrijven

Wij werken voor alle soorten bedrijven en stichtingen, zo zijn we er voor de startende ondernemer, maar ook voor ondernemers die al een mooi bedrijf hebben opgebouwd. Voor het uitbesteden van de boekhouding hebben wij daarom verschillende pakketten ingericht. De pakketten zijn ingedeeld op bedrijfsgrootte en bedrijfsvoering, daarmee bedienen we starters, ZZP’ers, MKB bedrijven. Met maandelijks vaste tarieven, verzorgen we graag de administratie.

Binnen de pakketten vallen alle werkzaamheden die bij de boekhouding van jouw bedrijfsvoering komen kijken. Zo verzorgen we onder andere jaarrekeningen, aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

Online administratie met Exact Online

Wij verwerken de administraties van onze klanten in de boekhoudsoftware van Exact Online. Deze software koppelen we aan jouw bank, waardoor je constant inzicht hebt in je cijfers en de boekhouding zo efficiënt mogelijk ingericht kan worden. Zo is het dankzij de digitale brievenbussen mogelijk om maandelijks terugkerende facturen bijvoorbeeld eenvoudig te automatiseren, waardoor deze door ons ingeboekt kunnen worden. Heb je een onderneming in Leidschendam waar je ook regelmatig met fysieke bonnetjes te maken hebt? Met de handige Exact Online app kun je deze fotograferen en voeg je deze eenvoudig toe aan de in te boeken facturen, zodat wij deze kunnen verwerken.

Administratiekantoor voor bedrijven in Leidschendam

Met ons kantoor in Nootdorp bedienen we graag ondernemers uit Leidschendam. Heb je behoefte aan een administratiekantoor met vaste maandtarieven, meerdere expertises en persoonlijke aandacht van een klein team? Neem dan vrijblijvend contact op met Esper Finance via het contactformulier, e-mail of bel op: 085 – 06 05 305.

Administratiekantoor Leidschendam
Marc Nowee
Marc Nowee marc.nowee@esper.nl

Boekhouding uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jouw boekhouding uitbesteden aan Esper Finance? Wij helpen je graag met al jouw vragen en denken graag mee welk pakket het beste bij je bedrijf past. Neem vrijblijvend contact op.